Aikuisten kausi 2023-2024

Aikuisvalmennuksen kausirakenne muuttuu. Jatkossa aikuisvalmennuksella on ainoastaan yksi valmennuskausi, joka alkaa tänä vuonna 14.8.2023 ja päättyy 30.6.2024. Ensi vuonna aloitusviikko siirtyy viikolle 32. Näin pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kehittävää ja laadukasta valmennusta. Valmentajat pysyvät samoina koko vuoden ja ilmoittautua tarvitsee vain kerran.

Touko-kesäkuun vaihteessa siirrytään ulkokentille. Myös Näsihallin ryhmät siirtyvät tenniskeskukselle kesäkauden alettua. Kesätauon aikana (1.7. – 4.8.) tulemme järjestämään erilaisia pelitapahtumia ja kursseja, joille voi ilmoittautua erikseen. Ryhmien ja aikataulujen vaihtotoiveita käsittelemme normaaliin tapaan seuraavan sisäkauden alkaessa.

Aikuisvalmennuksella on käytössä harjoitusvuorojen korvausjärjestelmä. Voit laittaa väliin jäävät treenivuorot varastoon ja pelata ne myöhemmin muissa omaa pelitasoasi vastaavissa harjoitusryhmissä.

Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa vanhat kevätkauden pelaajat voivat varata harjoituspaikan. Varaus tapahtuu tennisclubissa. Kevätkauden pelaajille on varattu aikaa ilmoittautumiseen sisäkauden loppuun eli deadline on 4.6.2023. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on avoinna kaikille pelaajille.

AIKUISVALMENNUKSEN KAUSI 2023-2024

• Kausi käsittää sekä syys- että kevätkauden viikolle 26 saakka.
  • Ryhmät jatkavat automaattisesti syyskaudelta kevätkaudelle.
  • Syyskausi 14.8 – 20.12.2023
  • Kevätkausi 2.1. – 30.6.2024

HARJOITUKSIA EI PIDETÄ

• Itsenäisyyspäivänä 6.12.
  • Loppiaisena 6.1.
  • Pääsiäisenä 29.3. ja 31.3.-1.4
  • Vappuaattona ja -päivänä 30.4.-1.5.
  • Helatorstaina 9.5.
  • Juhannuksena 21.-22.6.

HARJOITUKSET

• Kaikille aikuispelaajille (uudet pelaajat ja aikuis-valmennuksen tasot 1-8).
  • Säännölliset viikottaiset harjoitukset 1-3 krt viikossa.
  • Harjoitusten kesto 1.5h kerrallaan.
  • Ryhmäkoko 4 pelaajaa / kenttä / valmentaja.
  • Kausi jakaantuu 3-4 viikon sykleihin teemoittain.
  • Teemat vaihtelevat takakenttäpelaamisesta verkkopelaamiseen.
  • Yksittäiset harjoituksen sisältävät teeman mukaisia lyöntitekniikka ja liikkumisharjoituksia.

HARJOITUSPAIKAT JA -AJAT

Tampereen Tenniskeskus

• Aamutreenit ma-pe klo 7.30-12.00
  • Arki-illat 15.30-21.30
  • Lauantai klo 9.00-16.30
  • Sunnuntai klo 9.00-21.00

Näsihalli Pyynikki

• Maanantai klo 15.30-21.00
  • Tiistai klo 16.00-19.00
  • Keskiviikko klo 15.00-18.00
  • Torstai klo 15.00-18.00

HINNAT

• Ryhmäharjoitukset 30€ / tunti eli 45€ / 1.5 tunnin harjoitus.
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden ja treenipaidan

Seuraavat liikunta- ja kulttuurirahat käyvät maksuvälineiksi:

• Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja SmartumPay
  • Edenredin virikesetelit, maksukortti ja verkkomaksu
  • ePassi
  • Eazybreak
  • Tyky-kuntosetelit
  • Laskut ja liikuntaseteleiden maksuohjeet tulevat sähköpostiosoitteisiin.
  • Aikuisvalmennuksessa on kahden kuukauden irtisanomisaika.

KORVAUSJÄRJESTELMÄ

• Korvausjärjestelmään pääset tästä.
  • Käyttämättä jääneet harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin pelaajan tason mukaisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla.
  • Yli 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää automaattisesti pelaajan korvaustuntisaldoa.
  • Alle 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää saldoa ainoastaan silloin, kun joku muu pelaajaa käyttää peruutetun paikan.
  • Korvaussaldo on käytettävissä aina, kun pelaaja on mukana valmennuksessa. Täten myös edelliseltä kaudelta jääneitä tunteja voi käyttää tulevilla kausilla, mikäli pelaaja osallistuu valmennukseen. Mikäli pelaaja jää pois valmennuksesta, myös korvausjärjestelmän käyttöoikeus poistuu.
  • Yksittäisissä sairauspoissaoloissa vuoro tulisi varastoida. Yli kahden viikon loukkaantumistilanteissa ja sairastumistapauksissa laskutus voidaan haluttaessa keskeyttää lääkärintodistusta vastaan. Ole tällöin yhteydessä: aikuisvalmennus@tampereentennisseura.fi

LISÄTIEDOT

• Jouni Saarnilinna 040 159 0855 (arkisin klo 10-15)
  • aikuisvalmennus(at)tampereentennisseura.fi