OP Nuorten valmennus 13-21 -vuotiaille

Nuorten valmennuksen ikä- ja kausirakenne muuttuu. Jatkossa nuortenvalmennuksella on ainoastaan yksi valmennuskausi, joka alkaa tänä vuonna 14.8.2023 ja päättyy 30.6.2024. Ensi vuonna aloitusviikko siirtyy viikolle 32. Näin pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kehittävää ja laadukasta valmennusta. Valmentajat pysyvät samoina koko vuoden ja ilmoittautua tarvitsee vain kerran.

Nuorten valmennus on tarkoitettu kaikille vuosina 2002-2010 syntyneille nuorille. Harjoitukset pidetään iän ja pelikokemuksen mukaan rakennetuissa tasoryhmissä seuran ammattivalmentajien vetämänä. Yhden harjoituksen kesto on 90 minuuttia. Parhaat harjoitusajat menevät nopeasti, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Nuorten valmennuksessa on käytössä harjoitusvuorojen korvausjärjestelmä. Väliin jäävät treenivuorot voi varastoida ja pelata myöhemmin muissa omaa pelitasoa vastaavissa harjoitusryhmissä.

Kaikille 1.8. mennessä ilmoittautuneille ilmoitamme harjoitusryhmät viimeistään 9.8. mennessä. Myöhemmin ilmoittautuneille ilmoitamme harjoitusajat tämän jälkeen.

NUORTEN VALMENNUKSEN SISÄKAUSI 2023-2024

• Sisäkausi käsittää sekä syys- että kevätkauden
  • Ryhmät jatkavat automaattisesti joulutauon jälkeen kevätkaudelle
  • Syyskausi 14.8.-20.12.2023
  • Kevätkausi 2.1.-30.6.2024

HARJOITUKSIA EI PIDETÄ

• Itsenäisyyspäivänä 6.12.
  • Loppiaisena 6.1.
  • Pääsiäisenä 29.3. ja 31.3.-1.4.
  • Vapunaattona ja -päivänä 30.4.-1.5.
  • Helatorstaina 9.5.
  • Koulujen päätös lauantai 1.6.

RYHMÄHARJOITUKSET

• Kaikille vuosina 2002-2010 -syntyneille nuorille
  • Säännölliset viikottaiset harjoitukset 1-3 krt viikossa
  • Harjoitusten kesto 1.5 tuntia kerrallaan
  • Ryhmäkoko 5-6 pelaajaa / kenttä / valmentaja

HARJOITUSAJAT JA -PAIKAT

• Kaikki harjoitukset Tampereen Tenniskeskuksessa
  • Harjoitusajat: maanantai-perjantai klo 15.30-21.30, lauantai klo 10-16 ja sunnuntai klo 1030-21
  • Kaikki itselle sopivat aikaikkunat valitaan ilmoittautumisessa

YHTEYSTIEDOT

• Jouni Saarnilinna 040-159 0855 (tavoitettavissa arkisin klo 10-15)
  • tenniskoulu(at)tampereentennisseura.fi
  • Laskutus: Greete Kohv, greete.kohv@tampereentennisseura.fi

HINNAT JA LASKUTUS

• Harjoituksen hinta 19 euroa / tunti eli 28.50 euroa / 1.5h harjoitus
  • Laskutus viidessä erässä. Eräpäivät: lokakuu, joulukuu, helmikuu, huhtikuu ja kesäkuu
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden, valmennustunnit, muut ikäluokan tapahtumat, korvausjärjestelmän käytön ja TATS kausituotteet
  • Nuorten valmennuksessa on kahden kuukauden irtisanoutumisaika

KORVAUSJÄRJESTELMÄ

• Korvausjärjestelmään pääset tästä
  • Käyttämättä jääneet harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin pelaajan tason mukaisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla.
  • Lisäksi sisäkaudella kolme erillistä korvauspäivää missä varastotunteja voi purkaa.
  • Yli 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää automaattisesti pelaajan korvaustuntisaldoa.
  • Alle 24h ennen tunnin alkua peruttu vuoro kerryttää korvaussaldoa ainoastaan silloin, kun joku muu pelaaja käyttää peruutetun paikan.
  • Korvaussaldo on käytettävissä aina, kun pelaaja on mukana valmennuksessa. Täten myös edelliseltä kaudelta jääneitä tunteja voi käyttää tulevilla kausilla, mikäli pelaaja osallistuu valmennukseen. Mikäli pelaaja jää pois valmennuksesta, myös korvausjärjestelmän käyttöoikeus poistuu.
  • Ethän laita loukkaantumisen ja sairastumisen vuoksi väliin jääneitä tunteja varastoon! Loukkaantumistilanteissa ja sairastumistapauksissa pyydämme teitä ilmoittamaan asiasta välittömästi sähköpostilla tenniskoulu@tampereentennisseura.fi. Laskutus laitetaan tarvittaessa tauolle lääkärintodistusta vastaan.