Padel Juniorivalmennus

Padel juniorivalmennuksessa (s. 2004-2014) on vain yksi kausi, joka alkaa tänä vuonna 21.8.2023 ja päättyy 30.6.2024. Ensi vuonna aloitusviikko siirtyy viikolle 32. Näin pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kehittävää ja laadukasta valmennusta. Valmentajat pysyvät samoina koko vuoden ja ilmoittautua tarvitsee vain kerran.

Kesätauon aikana (1.7. – 4.8.) tulemme järjestämään erilaisia pelitapahtumia ja kursseja, joille voi ilmoittautua erikseen. Ryhmien ja aikataulujen vaihtotoiveita käsittelemme normaaliin tapaan seuraavan sisäkauden alkaessa.

Padel juniorivalmennuksessa on käytössä harjoitusvuorojen korvausjärjestelmä. Voit laittaa väliin jäävät treenivuorot varastoon ja pelata ne myöhemmin muissa omaa pelitasoasi vastaavissa harjoitusryhmissä.

Kauden 2023 – 2024 valmennusryhmät on nyt tehty. Vapaita paikkoja voit tiedustella sähköpostilla: padel@tampereentennisseura.fi tai täyttämällä lomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä.

Muodostamme myös aina uusia ryhmiä tarvittaessa!

TI KLO 17.00-18.30 (2010-2012 synt) – 2 paikkaa.

TO KLO 17.00-18.30 (2013-2014 synt) – 1 paikka.

PADEL JUNIORIVALMENNUS

• Kausi käsittää sekä syys- että kevätkauden viikolle 26 saakka.
  • Ryhmät jatkavat automaattisesti syyskaudelta kevätkaudelle.
  • Syyskausi 21.8 – 20.12.2023
  • Kevätkausi 2.1. – 30.6.2024

HARJOITUKSIA EI PIDETÄ

• Itsenäisyyspäivänä 6.12.
  • Loppiaisena 6.1.
  • Pääsiäisenä 29.3. ja 31.3.-1.4
  • Vappuaattona ja -päivänä 30.4.-1.5.
  • Helatorstaina 9.5.
  • Juhannuksena 21.-22.6.

HARJOITUKSET

• Kaikille s. 2004-2014 nuorille (aloittelijat ja kokeneemmat).
  • Säännölliset viikottaiset harjoitukset 1-2 krt viikossa.
  • Harjoitusten kesto 1.5h kerrallaan.
  • Ryhmäkoko 4 pelaajaa / kenttä / valmentaja.

HARJOITUSPAIKAT JA -AJAT

• Tampereen Tenniskeskuksen sisäpadelkentät
  • Tiistai ja torstai 15.30-21.30

HINNAT

• Ryhmäharjoitukset 24€ / tunti eli 36€ / 1.5 tunnin harjoitus.
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden ja treenipaidan

Seuraavat liikunta- ja kulttuurirahat käyvät maksuvälineiksi:

• Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja SmartumPay
  • Edenredin virikesetelit, maksukortti ja verkkomaksu
  • ePassi
  • Eazybreak
  • Tyky-kuntosetelit
  • Laskut ja liikuntaseteleiden maksuohjeet tulevat sähköpostiosoitteisiin.
  • Valmennuksessa on kahden kuukauden irtisanomisaika.

KORVAUSJÄRJESTELMÄ

• Korvausjärjestelmään pääset tästä.
  • Käyttämättä jääneet harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin pelaajan tason mukaisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla.
  • Yli 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää automaattisesti pelaajan korvaustuntisaldoa.
  • Alle 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää saldoa ainoastaan silloin, kun joku muu pelaajaa käyttää peruutetun paikan.
  • Korvaussaldo on käytettävissä aina, kun pelaaja on mukana valmennuksessa. Täten myös edelliseltä kaudelta jääneitä tunteja voi käyttää tulevilla kausilla, mikäli pelaaja osallistuu valmennukseen. Mikäli pelaaja jää pois valmennuksesta, myös korvausjärjestelmän käyttöoikeus poistuu.
  • Yksittäisissä sairauspoissaoloissa vuoro tulisi varastoida. Yli kahden viikon loukkaantumistilanteissa ja sairastumistapauksissa laskutus voidaan haluttaessa keskeyttää lääkärintodistusta vastaan. Ole tällöin yhteydessä: padel@tampereentennisseura.fi

LISÄTIEDOT

• Juuso Saarinen (arkisin klo 10-15)
  • padel(at)tampereentennisseura.fi