Ilmoittautuminen sisäkaudelle 2022-23 on käynnissä!

AIKUISVALMENNUS on tarkoitettu kaikille tenniksestä kiinnostuneille aikuisille. Harjoitukset pidetään tasoryhmissä seuran valmentajien johdolla.
https://www.tampereentennisseura.fi/aikuisvalmennus-sisakausi/

NUORTEN VALMENNUS on tarkoitettu kaikille vuosina 2001-2006 syntyneille nuorille. Harjoitukset pidetään pelikokemuksen mukaan rakennetuissa tasoryhmissä seuran ammattivalmentajien vetämänä. Yhden harjoituksen kesto on 90 minuuttia.
https://www.tampereentennisseura.fi/nuorten-valmennus/

OP TENNISKOULU on tarkoitettu kaikille vuosina 2007-2012 syntyneille lapsille ja nuorille. Tenniskoulun harjoitusryhmät rakennetaan iän ja pelitason mukaan.
https://www.tampereentennisseura.fi/op-tenniskoulu/

HIPPOTENNIS on tarkoitettu kaikille 6-9 -vuotiaille lapsille (s. 2013-2016). Hippotenniksen pienryhmäharjoituksissa edetään progressiivisesti minitenniskentän pehmopalloharjoitteista kohti suurempaa miditenniskenttää ja haastavampaa oranssia harjoituspalloa.
https://www.tampereentennisseura.fi/hippotennis/

Hippo SUPERMINIT on 4-5 -vuotiaiden lasten (s.2017-2018) tenniskoulu. Harjoitukset pidetään valmentajan vetämissä pienryhmissä minitenniskentillä, missä lajin oppiminen on tehokasta ja ennen kaikkea hauskaa.
Superminien harjoituksissa keskitytään lasten motoristen perustaitojen kehittämiseen ja tutustutaan tenniksen pelaamiseen monipuolisten harjoitteiden avulla.
https://www.tampereentennisseura.fi/hippo-superminit/

Hippo TENAVATENNIS on 2-5 -vuotiaiden (s.2017-2020) lapsi-vanhempi tenniskoulu. Harjoitukset pidetään minitenniskentillä, missä lajin oppiminen on tehokasta ja ennen kaikkea hauskaa.
Tenavatenniksen harjoituksissa keskitytään lasten motoristen perustaitojen kehittämiseen ja tutustutaan tennikseen monipuolisten harjoitteiden ja tehtävien avulla.
https://www.tampereentennisseura.fi/tenavatennis/