TATS Padel aikuisvalmennus 2023-2024

Padelvalmennuksessa on vain yksi kausi, joka alkaa tänä vuonna 21.8.2023 ja päättyy 30.6.2024. Ensi vuonna aloitusviikko siirtyy viikolle 32. Näin pyrimme tarjoamaan mahdollisimman kehittävää ja laadukasta valmennusta. Valmentajat pysyvät samoina koko vuoden ja ilmoittautua tarvitsee vain kerran.

Kesätauon aikana (1.7. – 4.8.) tulemme järjestämään erilaisia pelitapahtumia ja kursseja, joille voi ilmoittautua erikseen. Ryhmien ja aikataulujen vaihtotoiveita käsittelemme normaaliin tapaan seuraavan sisäkauden alkaessa.

Aikuisvalmennuksella on käytössä harjoitusvuorojen korvausjärjestelmä. Voit laittaa väliin jäävät treenivuorot varastoon ja pelata ne myöhemmin muissa omaa pelitasoasi vastaavissa harjoitusryhmissä.

Jos olet uusi pelaaja, niin valitse rekisteröidy käyttäjäksi – kohta ja etene ohjeiden mukaan.

Kauden 2023 – 2024 valmennusryhmät on nyt muodostettu. Alla vapaat paikat ryhmissä, mikäli haluat ilmoittautua johonkin näistä ryhmistä laita suoraan sähköpostia padel@tampereentennisseura.fi

Ilmoittautuminen valmennuksiin on jatkuvasti avoinna ympäri vuoden, mikäli haluat mukaan valmennukseen täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä! Muodostamme tarvittaessa aina myös uusia ryhmiä.

Ma klo 20.00-21.30 Taso 1

Ke klo 18.30-20.00 Taso 3

To klo 17.00-18.30 Taso 3

To klo 15.30-17.00 Taso 1

AIKUISVALMENNUKSEN KAUSI 2023-2024

• Kausi käsittää sekä syys- että kevätkauden viikolle 26 saakka.
  • Ryhmät jatkavat automaattisesti syyskaudelta kevätkaudelle.
  • Syyskausi 21.8 – 20.12.2023
  • Kevätkausi 2.1. – 30.6.2024

HARJOITUKSIA EI PIDETÄ

• Itsenäisyyspäivänä 6.12.
  • Loppiaisena 6.1.
  • Pääsiäisenä 29.3. ja 31.3.-1.4
  • Vappuaattona ja -päivänä 30.4.-1.5.
  • Helatorstaina 9.5.
  • Juhannuksena 21.-22.6.

HARJOITUKSET

• Kaikille aikuispelaajille (uudet pelaajat ja aikuis-valmennuksen tasot 1-3).
  • Säännölliset viikottaiset harjoitukset 1-3 krt viikossa.
  • Harjoitusten kesto 1.5h kerrallaan.
  • Ryhmäkoko 4 pelaajaa / kenttä / valmentaja.
  • Kausi jakaantuu eri teemoihin.
  • Teemat painottuvat paljon puolustus, hyökkkäys -ja taktiseen pelaamiseen.
  • Yksittäiset harjoituksen sisältävät teeman mukaisia lyöntitekniikka ja liikkumisharjoituksia, sekä paljon pelinomaisia harjoituksia.

HARJOITUSPAIKAT JA -AJAT

Tampereen Tenniskeskus

• Aamutreenit ma-pe klo 7.30-12.00
  • Arki-illat 17.00-21.30

LISÄTIEDOT

• Juuso Saarinen (arkisin klo 10-15)
  • padel(at)tampereentennisseura.fi
  • Laskutusasiat: Greete Kohv, greete.kohv(at)tampereentennisseura.fi

HINNAT

• Ryhmäharjoitukset 30€ / tunti eli 45€ / 1.5 tunnin harjoitus.
  • Hinta sisältää TATS jäsenyyden ja treenipaidan

Tasojen kuvaukset:

• T1 Aloitteleva tai vähän pelannut pelaaja
  • T2 Edistyneempi pelaaja, padelin perusteet hallussa
  • T3 Hyvätasoinen harrastaja. Omaa kaikki lyönnit ja pelin läpivienti onnistuu hyvällä tasolla
  • T4 Kilpaileva pelaaja. D/C-luokan kilpapelaaja

Seuraavat liikunta- ja kulttuurirahat käyvät maksuvälineiksi:

• Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja SmartumPay
  • Edenredin virikesetelit, maksukortti ja verkkomaksu
  • ePassi
  • Eazybreak
  • Tyky-kuntosetelit
  • Laskut ja liikuntaseteleiden maksuohjeet tulevat sähköpostiosoitteisiin.
  • Aikuisvalmennuksessa on kahden kuukauden irtisanomisaika.

KORVAUSJÄRJESTELMÄ

• Korvausjärjestelmään pääset tästä.
  • Käyttämättä jääneet harjoitusvuorot voi varastoida ja käyttää myöhemmin pelaajan tason mukaisista ryhmistä vapautuvilla paikoilla.
  • Yli 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää automaattisesti pelaajan korvaustuntisaldoa.
  • Alle 24h ennen tunnin alkua varastoitu vuoro kerryttää saldoa ainoastaan silloin, kun joku muu pelaajaa käyttää peruutetun paikan.
  • Korvaussaldo on käytettävissä aina, kun pelaaja on mukana valmennuksessa. Täten myös edelliseltä kaudelta jääneitä tunteja voi käyttää tulevilla kausilla, mikäli pelaaja osallistuu valmennukseen. Mikäli pelaaja jää pois valmennuksesta, myös korvausjärjestelmän käyttöoikeus poistuu.
  • Yksittäisissä sairauspoissaoloissa vuoro tulisi varastoida. Yli kahden viikon loukkaantumistilanteissa ja sairastumistapauksissa laskutus voidaan haluttaessa keskeyttää lääkärintodistusta vastaan. Ole tällöin yhteydessä: padel@tampereentennisseura.fi