Yhteistyökumppanin Mehiläisen maksuton webinaari ti 12.12.

Tervetuloa Urheilu Mehiläisen maksuttomaan webinaariin tiistaina 12.12 klo 18.00. Aiheena on jälleen paljon toivottu urheilijan ravitsemus sekä suun terveys. Webinaari ei ole pelkkä luento, vaan aiheiden alustusten jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.  Ravitsemusterapeutti Mari Ahlroosin alustuksessa palautetaan mieleen perusasioita ravinnosta: ”Säännöllisellä syömisellä virtaa treeneihin ja jaksamiseen”. Hammaslääkäri Katriina Hjelm taas kertoo hampaiden tapaturmista sekä niiden ”rasituksesta” alustuksessaan ”Treenaajan hampaat ovat koetuksella”.

 

Kohderyhmänä ovat kouluikäiset lapset ja nuoret, heidän vanhempansa sekä valmennus- ja taustatiimit.

Tapahtuma vaatii rekisteröitymisen, jota kautta saa osallistumislinkin.

 

 

Vinkki valmentajille: Jos et pääse webinaariin –> ilmoittaudu silti tapahtumaan ja pääset jälkikäteen katsomaan tallenteen. Kasatkaa porukka koolle ennen harjoituksia ja katsokaa tallenne yhdessä läpi. Ravitsemusopit menevät vielä paremmin perille yhdessä aihetta pohdiskellen ja oman lajiharjoituksen yhteydessä.

Osallistu mukaan Urheilu Mehiläisen tiistaina 12.12. järjestettävään webinaariin, jossa asiantuntijoiden alustuksen jälkeen keskustellaan treenaavan ihmisen ravitsemuksesta ja suun terveydestä. Osallistujat pääsevät myös kysymään panelisteilta mieltä askarruttavia asioita aiheeseen liittyen. 

 

* Mitä? Urheilu Mehiläisen webinaari: ”Urheilijan ravitsemus ja suun terveys” . Panelisteina Urheilu Mehiläisen ravitsemusterapeutti Mari Ahlroos sekä Mehiläisen hammaslääkäri Katriina Hjelm.

 

Milloin? Tiistaina 12.12 klo 18.00-18.45.

Kenelle? Kaikille avoin ja maksuton webinaari – vaatii rekisteröitymisen

Rekisteröidy ennakkoon tai juuri ennen tapahtumaa, jotta saa osallistumislinkin webinaariin! 

 

 

https://mehilainen.videosync.fi/urheilijanravitsemusjasuunterveys/register