Tampere Open 2022 – 40 v juhlavuosi

Vapaaehtoishaku käynnissä nyt!

Heinäkuussa Tampereen Tenniskeskuksella pelataan jo 40. kertaa perinteikäs ammattilaisturnaus Tampere Open. Turnaus järjestetään 18-24.7.2022 ja se kokoaa huippupelaajat Tampereelle kilpailemaan ATP-pisteistä ja palkinnoista.

Nyt myös juuri sinulla on mahdollisuus päästä aistimaan 40 v juhlavuoden kisatunnelmaa aitiopaikoilta! Tänäkin vuonna tarvitsemme apua erilaisiin tehtäviin, jotta turnaus saadaan järjestettyä onnistuneesti. Vapaaehtoisia tarvitaan mm. linjatuomareiksi, pallohenkilöiksi, ruokahuoltoon ja kenttien huoltoon. Tehtäviä löytyy lapsille ja aikuisille, ja ilmoittautua voit mukaan yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Vapaaehtoiset saavat kisavarusteen (paita/lippis) sekä ruokailut ja kahvit työpäivien aikana. Lisäksi kaikille vapaaehtoisille järjestetään yhteinen maksuton pelipäivä Tenniskeskuksella elokuussa 2022. Tarkempi päivä ilmoitetaan myöhemmin. Pelipäivässä on tarjolla syötävää ja juotavaa.

Ilmoittaudu mukaan 31.5. mennessä ja tule osaksi huipputurnausta!

Ilmoittautumislomake löytyy täältä:

https://webmed.wufoo.com/forms/r139ubsf1xe8vyv/

 

Kisapaketti yritykselle?

Tule nauttimaan kisahumusta yrityksesi kanssa! Räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti. Kysy lisää veli.paloheimo@tampereentenniskeskus.fi.

 

Nähdään Tampere Openissa!

 

Kisaterveisin

Tampereen Tennisseura