TaTS sarjatennis ja sarjapadel.

Syksyn saapuessa ja sisäkauden ollessa täydessä vauhdissa, myös sarjapelit ovat jälleen ajankohtaisia. Tässä alla pieni info Tampereen Tennisseuran sarjajoukkueista tulevalle kaudelle.

Sarjatenniksessä seuralla on joukkueita jo kymmeniä ja nyt mukaan liittyy myös sarjapadel.

Sarjatennis

Sisäkauden 2023-2024 peliaika 2-5.divisioonien osalta on 13.10.2023-14.4.2024. Nousukarsinnat pelataan 2628.4.2024Ilmoittautuminen sisäkaudelle 2023-2024 päättyy 14.9.2023

Seuran sarjatenniksen vastaavana toimii Greete Kohv, greete.kohv@tampereentennisseura.fi

Lisätietoja sarjatenniksestä tästä.

Sarjapadel

TaTS Padel kokoaa joukkueita tulevalle sarjapadel kaudelle 2024. Koska TaTS Padelin toiminta alkoi vasta alku vuonna ei sillä ole joukkueita ollut vielä yleisessä sarjapadelissa mukana.

Nyt kartoitetaan halukkaita pelaajia sarjapadel joukkueisiin ja täyttämällä lomakkeen voit ilmoittaa halukkuutesi pelata sarjapadelia TaTS Padelin joukkueissa.

Sarjaan ilmoittautumista ei ole vielä siis avattu, mutta kartoitamme nyt pelaajia, jotta tiedämme montako joukkuetta sarjaan ilmoitamme.

Samasta paikasta voi ilmoittautua myös senioreiden sarjapadeliin, jossa TaTS Padelilla on jo kaksi joukkuetta naiset 45 sarjassa.

Ilmoittatutua voit tästä.

Lisää sarjapdelista voit lukea Padelliiton sivuilta tästä.